hai semuanya . selamat datang ke precioustarberry.blogspot.com . selamat menjamu mata. ENJOYYY ~

Monday, 10 October 2016

renew roadtax tanpa geran

fuhh .
penat lah den mencari manalah geran nih . tak jumpa2 .
nak buat geran balik . alahai jauh nun nak ke jpj sana .

so try lah mengoogle . macam mana nak renew rotax tanpa geran .
satu je cara guna MYEG . tapi yang sadisnya bila pergi kol 9am tak bukak   . pergi kol 4 pm tak bukak .
alahai deknonn. mmg taknk bukak ke? nak kata cuti . harini isnin . membohong sangat taww .

akhirnya cuba lahh luck yang ada pergi pejabat pos bebekalkan muka seposen . minta2 lah abe2 akak2 tu buatkan . dah seminggu tawww takde rotax .

mybe luck baik takpernah terserempak abang polis . macam pencuri sangat tiap kali nak keluar naik tanpa rotax ni .

yeahhh . baru ku tahu . sekarang jenis kereta persendirian boleh renew tanpa rotax .

kalau lah tahu dari haritu dah poie pejabat pos renew roadtax kuu . 

dia just minta no kenderaan . no ic dan nama empunya kenderaan dan ic kita yang nak menghidupkannya. 

punya lah senang . bazir masa je sehari suntuk cari geran . pastu pergi MYEG yang takthu bila bukak . hmmm . penat sangat .

Tuesday, 16 February 2016

EYELINER & EYEBROW


◇ mai lahh singah sini 
⇨Nak cari celak ? Sya ada jual celak . 
nak carik eyeliner punn ada .
colour dia pun nice !  Maii pakat beli maii. 
siap ada promo lagi nihhh

♥️eyeliner / eyebrow
♡RM8 exclude postage . 
⇨Promo beli 3 RM20 !!!!! 
Add RM7 SM / RM 11 SS

Nak order ?
☎️ whatapps / telegram +60177005351 - sya 👩


eyebrow naked 5 ( light brown & dark brown)

eyeliner naked 5 (black)

eyebrow (brown)

Peelable Nail Polish

◇Mai2 cekmek molek ushar2 sini.
⇨Siapa Yang nak kaler2 kuku mai sini.
Sya bagi pakej siap boleh kopek lagi .
Takpayah susah2 lagi nak cari nail Polish remover.
 Kaler2 kuku. Nk buang. Kopek jek.

♥️ Peelable nail Polish.
♡RM10 exclude postage
Add RM7 SM / RM 11 SS


Nak order ?
☎️ whatapps / telegram +60177005351 - sya
*banyak lagi boleh ushar dekat
 INSTAGRAM @marsyaco / FACEBOOK marsyaco



Pilih kaler  yang berkenan , then whatapps Sya okayyy


GOLDEN NAIL


BLACK AND WHITE


BLING BLING GOLDEN


BLING BLING SILVER


BLING BLING RED


Peel Lipstick


◇ Sis yang tengah ushar2 tu. Mehh sini mehh..
⇨Nak lipstik long lasting.  Sya ada.  
Tenyeh lips ni kat bibir munggil awak2 tu.  
Tunggu dia kering.  then kupas.  
Memang lekat kaler dia kat bibir.  
Colour dia Matte dan sangat sweet. Tak meleket.

 ♥️ Peel lipstick 
♡RM12 exclude postage
Add RM7 SM / RM 11 SS


Nak order ?
☎️ whatapps / telegram +60177005351 - sya 👩
*banyak lagi boleh ushar dekat IG @marsyaco / FB marsyaco 

   

 WATERMELON

 SEXY RED

LOVELY PEACH

 ROSE PINK

SWEET ORANGE

CHERRY RED


segala yang terdapat diatas adalah SERATUS PERATUS milik Precious Starberry